Wat is Jobdex?

Flexwerk in en rondom Amsterdam

Wij zijn Jobdex en wij zorgen voor flexibel inzetbare gemotiveerde mensen die niet bang zijn om hun handjes flink te laten wapperen. Wij doen wat we beloven. Dat doen we samen met 750 dexters voor al meer dan 100 verschillende opdrachtgevers in de horeca en evenementen branche. Jobdex is easy to use, voor zowel opdrachtgevers als onze dexters.

 

 

Jobdex is een platform waarbij de persoonlijke relatie nog altijd centraal staat. Zo waarborgen wij nog kwaliteit en persoonlijke service. Twee peilers waar zowel opdrachtgevers en freelancers, in deze tijd van automatisering, extra naar verlangen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Waaaat Waarom dan?

Flexwerk in en rondom Amsterdam

Werk wanneer het jou uitkomt en verdien vanaf 17,50,- per uur. Bij Jobdex kan je werken bij authentieke hippe Amsterdamse tenten en feestjes. Denk aan uiteenlopende shifts als achter de Bar bij Paradiso, DGTL en Georgies.

Is horeca niets voor jou? Trek dan je werkschoenen aan en bouw festivals op zoals Chin Chin, Elrow en in to the woods festival. Zit je toch liever binnen? dan kan je aan de slag op de backoffice bij spoedtest.nl. Lang verhaal kort: Jobdex is van alle markten thuis.

De mensen achter Jobdex